tiistai 16. joulukuuta 2014

Suvi Teräsniska toi joulun hengen Kemijärvelle.

Maamme rakastetuimpiin naisartisteihin kuuluva Suvi Teräsniska esiintyi maanantaina 16. joulukuuta Kemijärven kirkossa yli 400 joulun ystävälle esittäen joululauluja artistin kahdelta joululevyltä, joista viimeisin ”Joulun henki” ilmestyi marraskuussa.

Joulukonsertin aloitti niin ikään ”Joulun henki”-albumin nimikko kappale. Konsertissa kuultiin puolentoista tunnin aikana useita niin uusia, kuin klassikoiksi tulleita lauluja mm. Varpunen jouluaamuna, Konsta Jylhän joulu, Taivas sylissäni. Unohtamatta tietenkään Hei mummoa, josta Suvi naurahti ennen kappaleen alkua, että yleisö on varmasti odottanut kyseistä kappaletta jo koko puolentoista tunnin ajan. Kappaleen loputtua Suvi lähti pois hetkeksi estradilta ja saapui takaisin yleisön raikuvien ablodien saattamana esittämään viimeisen kappaleensa, Tulkoon joulu.


Esikoistaan odottava Suvi saapui hetkeä myöhemmin konsertin päättymisen jälkeen kirkon aulaan jakamaan niin nimikirjoituksia, kuin yhteiskuviakin sekä juttelemaan ihmisten kanssa. Nimikirjoituksen pyytäjiä levyineen oli kertynyt kirkon käytävälle pitkäksi jonoksi asti. Jos ei joulufiilistä tarttunut konsertin myötä, niin ei sitten millään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti