tiistai 3. helmikuuta 2015

Arttu Wiskari ensimmäistä kertaa keikalla "kotiseudulla"

Jalat syvällä maassa kulkeva suosittu laulaja- ja lauluntekijä Arttu Wiskari tulee erään faninsa toiveesta vaihtamaan kuulumiset sekä kuvattamaan itsensä faniensa kanssa backstagen välittömään läheisyyteen.

Pelkosenniemiläiset sukujuuret omaava Arttu Wiskari kertoi keikkailevansa Pyhällä ensimmäistä kertaa, mutta on hän käynyt Pelkosenniemellä useampaankin otteeseen aikaisemmin. Tälläkin kertaa hän aikoo käydä Pelkosenniemen keskustassa, jos vaan aika riittää.

Useista hiteistä tunnettu Wiskari esiintyy ”kotiseudullaan” jälleen heinäkuussa Kemijärven Yöttömät Yöt-festivaaleilla. Laulaja odottaa tulevalta Kemijärven festivaalikeikaltansa sen, että sinne tulisi paljon ihmisiä kuuntelemaan sekä myöskin laulamaan mukana.

Arttu Wiskarin paljon radiosoittoa saava, tämän hetken suosituin kappale on ”Sirpa”, jota Pyhä WUP:n yleisö myös hartaasti toivoi kuulevansa.

”Sirpa tulee sanasta Sirbula, jota käytetään puhekielessä erityisesti Espoossa ja se tarkoittaa naista, kuten esim. lyyli tai daami”, kertoi Wiskari.
 

Arttu Wiskarin aikaisempia hittejä ovat mm. Mökkitie ja Tuntematon potilas. 

Pyhä Winter Unpluggedin keikalla Arttu esiintyi akustisesti yhdessä kitaristi, Mikko Vehmalan kanssa. He tarjosivat yleisölle seuraavat biisit; Isäni kaltainen, Avaimet käteen, Ikuisesti kahdestaan, Mökkitie, Tuntematon potilas ja Sirpa.


Arttu Wiskari & Mikko Vehmala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti