torstai 13. elokuuta 2015

Sensei starttasi Simerockin

Rap-artisti Sensei alias Juho Tiihonen sai luvan olla ensimmäinen esiintyjä 7.-8. elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla järjestetyssä Simerock-festivaaleilla.
Pelkosenniemeltä kotoisin oleva 18-vuotias artistin alku on jo julkaissut viime vuonna omakustanteen ”Miksei-Mixtape”, joka sisältää kymmenen kappaletta. Levyä on painettu rajoitettu määrä cd:nä ja levyn voi kuunnella kokonaisuudessaan artistin youtube-kanavalta. 
Tämän vuoden puolella Sensei on julkaissut jo muutamankin kappaleen, joita löytyy niin youtubestakin, kuin myös Spotifystä. Julkaisemattomiakin kappaleita on tällähetkellä jokunen ja uusia kappaleita syntyy tämän tästä.


Klo 16 räjähti Simerock käyntiin kun räppäri ilmestyi Autokoulu S. Nuutinen-lavan bäkkäriltä yleisön eteen alkunauhan soidessa taustalla. Keikan aikana kuultiin niin uusia, kuin vanhempiakin biisejä. 
Youtubessakin paljon soittokertoja saaneen kappaleen ”Mitä ois” aikana lavalla nähtiin ”fiittaajana” eli vierailevana artistina Mettiäinen.
Sensein keikkaan oli varattu aikaa puoli tuntia ja sen aikana yleisö ehti jo lämmetä.   Simerock-festivaaleilla artisti sai hyvän vastaanoton ja häntä oli katsomassa niin nuoret, kuin aikuisetkin.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti